GQ Electronics Technical Support Forum Active Users: / Visits Today:
Highest Active Users:
GQ Electronics Technical Support Forum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 GQ Electronics Forums
 1.Geiger Counter World Map(www.GMCmap.com)
 Map ACPM History data display error

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List Spell Checker
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

   Insert an Image File
Check here to include your profile signature.
    

T O P I C    R E V I E W
rodorr@comcast.net Posted - 09/16/2019 : 17:53:04
If you look at your history data available on the map it is displayed incorrectly in some instances.My moving average has been slowly dropping over time which is fine but I noticed that when my ACPM dropped from 14.10 to what was supposed to be 14.09 it went to 14.90 and as my average has continued downward it is following the same pattern i.e. instead of 14.08 it will read 14.80, 14.07 reads 14.70 etc... Just thought I'd let you know. By the way it reads the way it is supposed to in the "Text" mode on the detector (GMC 500 Plus).
5   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
EmfDev Posted - 09/30/2019 : 10:26:40
Ohh I see. Thanks for that I saw the problem and is fixed in the next firmware update.
rodorr@comcast.net Posted - 09/29/2019 : 14:45:15
Sorry it took so long to reply. If you look at my logged data on 9/15 you will see where it went from an average of 14.11 then after a short while it went to 14.10 which is what it should be but then shortly there after the next drop was 14.90 instead of 14.09 and if you continue on you will see that the next drop reads 14.80 instead of 14.08 and on and on until it finally drops to 14.00 then the next drop is to 13.99 which is what it is supposed to be. This problem only shows up when the reading gets to a value XX.10 and then drops below this value. Instead of dropping to XX.09 it will read XX.90 etc... Hope this helps.
EmfDev Posted - 09/18/2019 : 09:05:03
We'll check it but are you sure it doesn't happen on your unit every minute? It calculates average CPM every second.
rodorr@comcast.net Posted - 09/17/2019 : 14:31:43
I''m using the GMC 500 Plus built in wifi to post.
EmfDev Posted - 09/17/2019 : 09:54:10
Hi rodorr, we'll take a look at it. It's supposed to be the same since they're using the same number. Are you using the data viewer to send data or the device's WiFi feature?

GQ Electronics Technical Support Forum © Copyright since 2011 Go To Top Of Page
Generated in 0.08 sec. Snitz's Forums 2000